SUP

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en sport som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard innebär att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.S.U.P - Porto Nostos Watersports & Rental Boats

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din paddle i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din Stand Up Paddleboard i.

Stand Up Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevant paddle board. Det gör stor skillnad i användandet av Stand Up Paddle om du har valt en paddle board som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddleboard finns både som uppblåsbar eller i komposit. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddelbräda är tillverkad för högre hastighetskompetens, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill undvika att blåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar paddle board är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och prova på nya vattendrag när du reser.

SUP – SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddle. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten https://stockholm-sup.se.

SUP Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällande utforskning av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en träningsform som är till för både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Paddleboard en upplevelse som passar för både nybörjaren och experten.

Travel & Tours

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*