Skönhetsklinik

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vårskönhetsklinik erbjuder det mesta inom skönhet och estetik. På vår skönhetsklinik finnsdet legitimeradebehandlare som behandlar områden inom botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Behandlarna på Göta klinik är kända för deras breda kunskap och moderna synsätt på behandlingar inom beauty.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.Cách chườm đá sau khi phẫu thuật nâng mũi
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du utför på vår klinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett alternativ för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg inom botox och fillers.

FillerGöteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker i Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. Hos oss får du kompetent och legitimerad behandlingspersonal som möter ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botoxpris
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
En detaljerad offert ges underdin konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar göra botox injicering, om du gjort botox förut eller om det är första gången medbotoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin synpå vilken injicering av botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botoxinjektion?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att ta dig igenom steg för steg, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering tidigare, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och förstärks mer för varje behandling som du gör. Ju oftare du gör en behandling, så stärker du ditt behandlade område och får en injektion som håller och som varar längre än vad exempelvis en engångsbehandling https://gotaklinik.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post