Botox – Vad är det?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till förslappad hud. Botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis svett på olika områden av kroppen.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, osynliggöra arga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som du får linjer i pannan eller rynkig panna. Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.Skönetsbehandling, rynkborttagning och hudvård i Göteborg

Botox Göteborg pris

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.
Bland utbudet har du möjlighet att göra botox kråksparkar, botox glabella eller botox gummy smile för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Fullständigt pris ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången med botoxbehandling göteborg. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilken botox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att gå igenom steg för steg, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox förut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sin åsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox? Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post