Dargason Music Lifestyle & Fashion Τι κάνει μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα; Σκουλαρίκια, χειροποίητα βραχιόλια πωλούν καλύτερα

Τι κάνει μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα; Σκουλαρίκια, χειροποίητα βραχιόλια πωλούν καλύτερα

Γιρλάντες φυτών, βραχιόλια από ραμμένες γκαζόν, κοχύλια και πέτρα? Αυτά ήταν τα αρχικά αξεσουάρ για την ομορφιά του ατομικού σώματος. Μπορούμε να μεταφέρουμε κοσμήματα τόσο ευθέως όσο 75.000 χρόνια πριν – 30.000 χρόνια νωρίτερα από ό, τι προηγουμένως – βάσει μιας τρέχουσας έκθεσης της National Geographic News. Τις χιλιετίες, τα στυλ κοσμήματος και τα εξαρτήματα έχουν αλλάξει στο στάδιο με τις βελτιώσεις του πολιτισμού. Από την Εποχή της Πέτρας έως την Εποχή του Χαλκού, από την Εποχή του Σιδήρου έως την Εμπορική Καινοτομία (και σχετικά πίσω!), Τα μοντέλα άλλαξαν, εκσυγχρονίστηκαν και επανήλθαν συχνά με τις πιο βασικές τους μορφές και τα κρίσιμα στοιχεία.Image result for γυναικεια κοσμηματα

Σήμερα, τα κοσμήματα είναι γενικά κατασκευασμένα με μονάδες, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να παράγουν πρότυπα κοσμήματα πολύ πιο οικονομικά από ό, τι οι παραδοσιακές χειροτεχνίες και οι τεχνικές χύτευσης χεριού. Τα μοντέλα ρίψης τώρα εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ομοιόμορφα καλούπια όπως μέταλλα, τσέπες και ρητίνες, επιτρέποντας έτσι και περίπλοκα σχέδια κοσμημάτων να γίνονται με ταχύτητα και ομοιομορφία. Οι πιέσεις φυσικής απεργίας και τα σφυρηλατημένα, επίσης, χρησιμοποιούνται συνήθως στην επιχείρηση παραγωγής κοσμημάτων στις μέρες μας, για να βοηθήσουν απλά στη δημιουργία ενός σταθερού, εξαιρετικά κερδοφόρου προϊόντος. Προηγουμένως δεκαετία, αλλά η τρέχουσα αγορά έχει εξειδικευμένη ανάσταση της γοητείας με χειροποίητα κοσμήματα και μια καλύτερη αξία τοποθετείται και πάλι σε ειδικά και περιορισμένα σχέδια κοσμημάτων εκδόσεων, χτισμένα στο χέρι με αρχαίες αναπτυξιακές διαδικασίες.

Με αυτή την ανανεωμένη ανάγκη, οι τεχνίτες κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν βελτιωμένες πωλήσεις και αναγνώριση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους. Αρκετές γκαλερί ειδικότητας – και ακόμη και σημαντικά καταστήματα – λειτουργούν τώρα μια αυξανόμενη ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων. Με την εισαγωγή και την εξάπλωση του Διαδικτύου ως εργαλείου εισοδήματος παγκοσμίως, αρκετοί τεχνίτες της παγκόσμιας κοσμηματοποιίας, τοποθετημένοι επίσης σε απομακρυσμένες περιοχές, θα βιώσουν επίσης τα οφέλη των άμεσων εσόδων στους απομακρυσμένους πελάτες ασημενια κοσμηματα.

Η Novica φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αγορά χειροποίητων κοσμημάτων στον Παγκόσμιο Ιστό, με περίπου 15.000 ειδικά σχέδια, απευθείας από τους τεχνίτες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Η Regina Bimadona, διευθυντής της τοπικής εταιρείας Novica στο Μπαλί, ο ίδιος καλλιτέχνης κοσμημάτων, συνεργάζεται στενά με τους κοσμηματοπώλες στο Μπαλί και την Java, υποστηρίζοντας τους να φέρουν τις επιλογές τους και τις αρχικές ιστορίες πίσω από αυτές τις βιβλιοθήκες σε ευγνώμονες πελάτες παγκοσμίως. Η Bimadona ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε κοσμηματοπωλεία που εξακολουθούν να δημιουργούν επιλογές περιορισμένης έκδοσης με συμβατικές, χειροποίητες τεχνικές. Σε αυτές τις συναντήσεις, το Bimadona ανιχνεύει τις θεμελιώδεις παραλλαγές μεταξύ του χειροποίητου και του μαζικής παραγωγής κοσμημάτων και των πλεονεκτημάτων και των αρνητικών σε εξίσου χειροποίητες και μηχανικές τεχνικές.

Τα χειροποίητα κοσμήματα κατασκευάζονται από τα χέρια, αντί να κατασκευάζονται μηχανικά με μηχανές. Οι χειροποίητοι κοσμηματοποιοί χρησιμοποιούν προηγούμενες μεταλλικές ικανότητες, εύκολα εργαλεία και μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών για να δημιουργήσουν τις ιδανικές μορφές και μορφές τους. Στα χειροποίητα κοσμήματα μπορείτε συνήθως να παρατηρήσετε την εμφάνιση κάθε αντικειμένου, την ανομοιομορφία του από παρόμοια κομμάτια. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε συχνά το κοινωνικό στυλ, αναφέροντας και καταγράφετε πίσω από πολλά τέτοια σχέδια, ακόμη και όταν δεν προσφέρονται τέτοια δεδομένα σε συνδυασμό με κοσμήματα. Οι χειροποίητες μέθοδοι κοσμημάτων απαιτούν σημαντική συγκέντρωση, χρόνο, ικανότητα, δημιουργικότητα και αφοσίωση. Αυτό είναι συνήθως σαφώς προσδιορίσιμο στο ολοκληρωμένο στοιχείο, δημιουργώντας το πρόστιμο χειροποίητο κόσμημα παραμένοντας έξω από μαζικής κατασκευής, ομοιόμορφα αντικείμενα.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να πουν την τεράστια διαφορά μεταξύ πραγματικά χειροποίητων κοσμημάτων και μαζικής παραγωγής κοσμημάτων που αρχικά θα μπορούσαν να φαίνονται χειροποίητα; Όπως και μερικά από τα κοσμήματα που ανακαλύπτουμε στα μεγάλα καταστήματα σήμερα μπορεί να φαίνονται “ρουστίκ”, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι προφανώς δημιουργημένο στο χέρι.

Θα δείτε ότι τα σωστά χειροποίητα κοσμήματα συνήθως δεν είναι πανομοιότυπα με διαφορετικά στοιχεία του ίδιου σχεδιασμού. Είναι συχνά πιο εύκολο να μελετήσετε κοσμήματα που είναι σημαντικός σχεδιασμός – πολλές πτυχές. Εξετάστε κάθε μεμονωμένο μέρος. είστε σε θέση να παρατηρήσετε ότι είναι συνημμένες και κατασκευασμένες. Τα μαζικά ή τα μηχανουργικά κοσμήματα εμφανίζονται γενικά πιο σταθερά και ομοιόμορφα. Ορισμένα χειροποίητα κοσμήματα παραδοσιακού στιλ φαίνονται λιγότερο τέλεια από τα μηχανουργικά κοσμήματα, αν και τα υψηλής ποιότητας χειροποίητα κοσμήματα θα πρέπει να σχεδιάζονται για να διαρκέσουν και αυτό θα είναι εμφανές στις λεπτομέρειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post